vineri, 17 octombrie 2008

Baga ulei la alimentara!!!

Pe aceeasi tipologie comportamentala de care multi dintre noi nu isi aduc aminte iar multi dintre noi nu stiu, ma gasesc uitandu-ma cu mare interes la: (sa va aud in cor) "Dansez pentru tine!!!!"
Rememorez cu drag momentele in care se dadeau portocale la Indiana in spate, cand viteza luminii era depasita spectaculos de viteza circulatiei informatiei, iar in cinci minute tot cartierul era la coada ... la portocale ...
Pe undeva, similitudinea dintre cele doua ma pune pe ganduri ... desi azi nu ne inghesuim la rand la portocale ci la teveu, desi azi consumam portocale si tv in cantitati echilibrate conform noilor norme alimentaro/electro/ecologico/sanitaro/tehnico/psiho/europene, parca parca imi lipseste cumva coada la ulei, carne, portocale ....... muzica maestre....!!!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Concursul "Dansez pentru tine", exceptand latura sa umanitara(nu am informatii prin care as putea nega), e exact ceea ce se intampla si la OTV si la Antene: circ ieftin si manelarie cocalareasca!! Problema nu e ca acea emisiune exista. Problema ca exista e aceeasi cu problema ca exista Taraf TV (gizas!!!): exista o cerere uriasa!!!!! Si eu stau mereu si ma intreb de ce mama dracului cand aprind radio-ul in masina aud Andreea Banica si nu Spin!!!???? Ete d-asta ca suntem un popor de cretini!!